Nieuws

Nieuwe opleidingen 2022 26/10/2021
Ontdek als eerste onze nieuwe opleidingen voor 2022. Al onze opleidingen zijn grondig herzien en we stellen er een aantal nieuwe aan u voor.
LEES MEER
Opleiding Celette Cameleon 23/06/2020
Carrosserie Service is gestart met een nieuwe training, specifiek voor het gebruik van de nieuwe Celette Cameleon mallen.
Celette Cameleon is een nieuw universeel gepatenteerd mallen systeem voor het meten en repareren van structurele schades. Het is een flexible en personaliseerbare oplossing voor elk voertuig. Cameleon is gebaseerd op de klassieke Celette onderdelen: Traversen, MZ torens en MZ+ assen.
LEES MEER
opleidingsverstrekker Carrosserie Service

Clear Concept - Training & Consultancy

Clear Concept is een samenwerking tussen het Belgische Carrosserie Service NV en het Zwitserse Betag Innovation.  Beide bedrijven zijn overtuigd dat het succes van modern carrosseriebedrijf ligt in de mogelijkheid om meer te gaan herstellen. Daardoor wordt de herstelkost gedrukt en kan een carrosseriebedrijf zich beter gaan profileren op de markt.  Clear Concept biedt diverse opleidingen aan op maat van de carrosserie-sector.  Opleidingen worden opgesplist in eenerzijds technische opleidingen, gericht op de schadeherstellers, en anderzijds op schadebeheerders.  Het doel is om iedere medewerker binnen een schadebedrijf de nodige know-how bij te brengen om een herstelling optimaal, efficiënt en kosten besparend te laten herstellen.